Lunch vecka 26

LUNCHEN SERVERAS MELLAN KL 11:00-14:00. SENIORSPRIS FRÅN KL 13:00-14:00.


Vecka 26

Veckans gröna / DU NU
Gratinerad spetskål med rostade solroskärnor och honung.

Serveras med brynt smör och bakade rotfrukter.


Veckans fisk:
Varmrökt lax och bakad sötpotatis på salladsbädd. Serveras med avokado, picklad rödlök och örtdressing

——————————————————————————————————————-


Måndag:

Pankopanerad kycklingfilé med grekisk sallad och srirachamajjo. Serveras med rostad potatis

Tisdag:
Stekt fläsk med kokt potatis, löksås och rårörda lingon

Onsdag:
Lasagne al forno på svensk nötfärs. Serveras med basilikakräm

 
Torsdag:
Skånsk kalops med persiljekryddat potatismos. Serveras med tärnad rödbeta.

Fredag:
Tournedos på fläskytterfilé med rostade rotfrukter och bakad lök.

Serveras med rödvinssky och baconströssel

(Med reservation för ändringar)

Lunchen inkluderar salladsbuffé samt kaffe/te & dessert         
120 kr

10 st. lunchkuponger
  1080 kr

Matavvikelser/allergier? Fråga oss!