Lunch vecka 2



Avnjut lunchen i vår mysiga restaurang eller på vår glasveranda längs Huskvarnas paradgata. Vid fint väder är även takterrassen öppen. Menyn är smakfullt sammansatt av säsongens färska råvaror. Varje dag serveras kött, fisk och ett vegetariskt alternativ. Brödet är nybakat, salladsbuffén är härligt krispig.

Dagens Gröna:
Vegetarisk lasagne med ört-kräm

Dagens fisk:
Vitvinspocherad sejfilé med mustig hummersås, grönsaker samt grillad citron

Dagens DuNu:
Inkokt laxfilé med grönsaker serveras med ört-kräm samt dillslungad potatis


——————————————————————————————————————-


Måndag:
Saftig fläskfilé med rosépepparsås, potatispuré samt frästa haricotsverts

Tisdag:
Grillad kycklingfilé med persiljestekt potatis samt rödvinssås

Onsdag:
Oxgryta med lök, rökt sidfläsk, cabanoss & paprika. Serveras med persiljeslungad potatis

Torsdag:
Pariser-schnitzel med bearnaisesås, citron och rostad potatis

Fredag:
Klassisk slottsstek på högrev med gräddsås, gelé samt slungad potatis

Lunchen inkluderar salladsskål samt kaffe/te & dessert 
99 kr 

Lunchkuponger

10 st. lunchkuponger  
890 kr 

(Med reservation för ändringar) 

Vecka 3

Dagens Gröna:
Tryffeldoftande risotto med svamp & sparris. Toppas med Grana Padano & senapskål

Dagens fisk:
Stekt, panerad strömming fylld med ansjovissmör. Härtill potatismos, lingon & citron

Dagens DuNu:
Ugnsbakad svensk kycklingfilé med basilikakräm, quinoa & citrusslungade grönsaker


——————————————————————————————————————-


Måndag:
Saftig svensk kycklingfilé med mild pepparsås, potatispuré samt frästa haricotsverts


Tisdag:
Ostfylld köttfärslimpa med gräddsky, örtslungad potatis, inlagd gurka & lingon


Onsdag:
Hällstekt fläskkotlett med bakad vitkål, äpple, svamp & rotselleri. Serveras med persiljeslungad potatis


Torsdag:
Bouef Bourgogne med rökt sidfläsk, syltlök & champinjon. Toppas med persilja, härtill pilaffris


Fredag:
Örtbakad karréstek med råstekt purjolökspotatis, mustig tomatsås & mild vitlökskräm