PÅSK 2021

Fira påsken med oss på Huskvarna Stadshotell!

Boka ett övernattningspaket med vår påskmeny eller boka bara bord i restaurangen. Sittningen börjar 16.00 eller 18.00 med Cava & tilltugg vid ert bord. Sedan följer en festlig 3 eller 4-rättersmeny som avslutas med bubbel på rummet för er som bor över och vid bordet för er som inte bor över.

Har ni ingen möjlighet att äta hos oss? Inga problem. Under påskhelgen erbjuder vi en avhämtningsmeny som ni finner på fliken PÅSK 2021 FÖR AVHÄMTNING på hemsidan.

Övernattning i Deluxe-rum med mousserande vin på rummet, jordgubbspraliner, badrock & tofflor, 4-rätters Påskmeny samt härlig hotellfrukost:

1600 kr per person

Övernattning i dubbelrum med mousserande vin på rummet, jordgubbspraliner, badrock & tofflor, 4-rätters Påskmeny samt härlig hotellfrukost:

1400 kr per person

Förrätt

Påskbuffé på tallrik med:
Husets löksill, gubbröra på matjessill, ägghalva med skagenröra
Dillgravad lax med honungssötad senapssås, prästostpaj med ramslök & sikromscréme,
Nässeltimbal med topp av dillslungade räkor

Varmrätter

Rosagrillad kalventrecoté med smörfrästa toppmurklor i sherrysås, vårsauté med rädisor, sparris, kronärtskocka, sockerärta samt kryddgrön potatiskaka med cheddarost

alt.

Hällstekt filé av fjällröding med vitvinssås- och ängssyra, pocherat ägg, sauté av vårprimörer samt potatiskaka med kryddgrönt och cheddarost

Ost
3 x svenska ostar med hembakt bröd & marmelad

Dessert

Vaniljpannacotta med rabarberkompott, daim- och kardemummacrunch

3-rätter: 445 kr

4-rätter: 525 kr